Alu-hallen huren bij Sterrenberg

Wij leveren namelijk niet alleen tenten en hallen in allerlei soorten en maten, maar nemen altijd eerst een kijkje op locatie. We meten en regelen zaken exact voor u in en adviseren vrijblijvend over de juiste oplossing. Dat kan ook een combinatie van tenten zijn. Zo wordt een pagodetent regelmatig ingezet om gasten in een intieme sfeer te ontvangen waarna zij in de grote tent of aluhal terecht komen voor het echte feest

10 of 15 meter breed, per 5 meter verlengbaar

Alu-hal 10 x 20 meter

Deze alu-hal heeft een formaat van 10 x 20 meter! Zo heeft u 200 m2 vloeroppervlak zonder middenpalen.

Alu-hallen huren bij Sterrenberg

Met een Alu-hal kunt u echt groot uitpakken. Deze professionele tenten hebben een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Dankzij de lichte dakspanten zijn brede overkappingen mogelijk. Ideaal voor grotere evenementen zoals een congres, beurs, festival of zelfs een overdekte ijsbaan. Een groot voordeel van een Alu-hal is het ontbreken van middenpalen. Dat bespaart niet alleen ruimte maar wordt door genodigden als prettiger ervaren dankzij de vrije doorloop.

Interieur huren bij Sterrenberg

De sfeer in de tent speelt natuurlijk een belangrijke rol.

De ambiance in de tent kunt u helemaal zelf bepalen. Wij kunnen de kleuren, het licht, de hemelbekleding en zelfs het meubilair op elkaar afstemmen.

Ontdek ons assortiment

Alle aankleding voor uw feest

Alu-hallen

Bouwhekken

Dranghekken

Interieur

Exterieur

Pagodetenten

Partytenten

Vlaggenmasten

Contact opnemen

Als de tent eenmaal staat, mag u hem op z’n kop zetten!