Pagodetent huren bij Sterrenberg

Wij leveren namelijk niet alleen tenten en hallen in allerlei soorten en maten, maar nemen altijd eerst een kijkje op locatie. We meten en regelen zaken exact voor u in en adviseren vrijblijvend over de juiste oplossing. Dat kan ook een combinatie van tenten zijn. Zo wordt een pagodetent regelmatig ingezet om gasten in een intieme sfeer te ontvangen waarna zij in de grote tent of aluhal terecht komen voor het echte feest

Als de tent eenmaal staat,mag u hem op z’n kop zetten!

Onze pagodetenten zijn leverbaar in diverse kleuren: wit/paars, wit/groen of volledig wit.

Pagodetent 3 x 3 meter

Pagodetent 4 x 4 meter

Pagodetent 5 x 5 meter

Pagodetent huren bij Sterrenberg

U kent ze ongetwijfeld: die stijlvolle tenten met karakteristiek puntdak. U kunt ze bij ons huren per 3×3, 4×4 en 5×5 meter. Makkelijk aan elkaar te koppelen dus ook geschikt voor wat grotere feesten en aanpasbaar aan ieder terrein. Pagodetenten worden vaak gebruikt als receptieruimte ten behoeve van een evenement in de aangrenzende grotere (alu)hal. Ook ideaal als garderobe, EHBO-, omkleed-, opslag- of cateringruimte.  

Partytent huren bij Sterrenberg

Partytenten zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Ideaal voor kleinschalige feestjes in uw tuin of op uw bedrijfsterrein. Met de Easy Up Partytenten bent u binnen enkele minuten klaar dankzij het handige harmonica vouwsysteem.

Ontdek ons assortiment

Alle aankleding voor uw feest

Alu-hallen

Bouwhekken

Dranghekken

Interieur

Exterieur

Pagodetenten

Partytenten

Vlaggenmasten

Contact opnemen

Als de tent eenmaal staat, mag u hem op z’n kop zetten!