Bouwhekken huren bij Sterrenberg

Sterrenberg Verhuur levert ook drang- en bouwhekken. Handig als u het omliggende terrein wilt afbakenen, voor bijvoorbeeld opslag, parkeermogelijkheid en natuurlijk de veiligheid van u en uw gasten. 

Voor elke plek het juiste hek

Bouwhekken bij evenementen

Naast de bouwsector worden bouwhekken namelijk ook veelvuldig toegepast in onder meer de evenementenbranche en bij rampen c.q. calamiteiten en politieonderzoek.

Bouwhekken zonder zeil

Toepassingen van bouwhekken gaan beduidend verder dan de naam doet vermoeden. Naast de bouwsector worden bouwhekken namelijk ook veelvuldig toegepast in onder meer de evenementenbranche en bij rampen c.q. calamiteiten en politieonderzoek.

Bouwhekken ‘met doorkijk’ worden vaak toegepast bij evenementen op locaties als parkeerplaatsen, bosranden en langs de waterkant waar het niet nodig is om het terrein volledig af te schermen. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor evenementen als rally’s waarbij een compromis vereist is tussen veiligheid en voldoende zicht.

Bouwhekken met zeil

Voor gevallen waarbij privacy schending letterlijk en figuurlijk moet worden ‘omzeild’, zoals VIP- en backstageruimtes bij concerten, zijn bouwhekken ‘zonder doorkijk’ juist ideaal. Dat geldt ook voor hulpverlening na een zwaar ongeval, politieonderzoek en andere calamiteiten. In het laatste geval staan de rust en veiligheid van het publiek voorop.

Bedrukking in huisstijl

Zeilen voor de bouwhekken zijn bij Sterrenberg Verhuur verkrijgbaar in zwart of wit. Omdat het oog toch ook wat wil, bedrukken wij de zeilen desgewenst in uw huisstijl inclusief uw eigen logo of dat van sponsoren. Ook bedrukking met huisregels behoort tot de mogelijkheden. Alle zeilen voldoen aan de DIN 4102B1-norm ten aanzien van brandvertraging en brandwerendheid

U ontvangt zowel de gezeilde als ongezeilde hekken in speciale transportkooien. Hierdoor bent u verzekerd van de makkelijkste manier van plaatsen en heeft u alle benodigde materialen altijd bij de hand. Omdat de hekken staand worden opgeslagen en vervoerd, is de kans op schade aan de zeilen zo goed als uitgesloten.

Product- en leverspecificaties

Hoogte: 2 meter
Lengte: 3,5 meter
Gewicht: 34 kilo

Transport in transportkooien van 28 bouwhekken, 28 kunststof voeten, 28 klemmen en 10 schoren en grondpennen. Elke bak is ca. 100 meter hekwerk.

Transport en montage

In de evenementenbranche, die wordt gekenmerkt door korte op- en afbouwtijden, is het tijdig en correct aanleveren, eventueel monteren en weer afvoeren van de gehuurde materialen een absolute vereiste. Dat is precies de reden dat we ook dat traject bij Sterrenberg Verhuur geheel in eigen beheer doen.

Dat loopt uiteen van eigen opslag en interne transport met terreinheftrucks tot landelijk vervoer naar de klant met eigen, goed onderhouden vrachtwagens. Indien nodig kunnen deze worden uitgerust met een eveneens eigen kraancapaciteit. Het deskundige advies vooraf krijgt u er gratis bij.

Ontdek ons assortiment

Alle aankleding voor uw feest

Alu-hallen

Bouwhekken

Dranghekken

Interieur

Exterieur

Pagodetenten

Partytenten

Vlaggenmasten

Contact opnemen

Als de tent eenmaal staat, mag u hem op z’n kop zetten!