Dranghekken huren bij Sterrenberg

Tot slot levert Sterrenberg ook drang- en bouwhekken. Handig als u het omliggende terrein wilt afbakenen, voor bijvoorbeeld opslag, parkeermogelijkheid en natuurlijk de veiligheid van u en uw gasten. 

Voor elke plek het juiste hek

Handige transportbakken

Wij nemen onze dranghekken mee in handige transportbakken en kunnen tot 1.500 meter per vrachtwagen bij u afleveren.

Laat ons de boel maar ‘afzetten’

Een peloton wielrenners dat sprintend naar de meet tegen het asfalt slaat door overstekende toeschouwers. Of een zwaargewond slachtoffer na een heftig ongeval. Zomaar wat zaken die we niet graag op ons netvlies hebben staan. Dat dit in de praktijk gelukkig ook zelden gebeurt, is te danken aan de vele drang- en bouwhekken rondom evenementen en calamiteiten.

IJzersterk in tijdelijk hekwerk

Drang- en bouwhekken zijn er voor uiteenlopende toepassingen. De ene keer moet het zicht volledig worden ontnomen, bijvoorbeeld in verband met privacy. In andere gevallen, bij pak ‘m beet een marathon of een autorally, moet het zicht juist onbelemmerd zijn. Om ook uw evenement of calamiteit letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden, levert èn plaatst Sterrenberg Verhuur drang- en bouwhekken in diverse soorten en maten.

Handzaam

Het standaard, lichte model (ca. 18 kilo) is erg handzaam en daarom toepasbaar bij zowel klein- als grootschalige evenementen. Eventueel te leveren met of zonder C01-bord. Een complete fietsenstalling aankleden met behulp van bedrukte drang- of bouwhekken? Ook dat kunt u wel aan onze ‘hekkers’ overlaten!
Om zoveel mogelijk hekken per vrachtwagen te laden en daarmee uw transportkosten te drukken, levert Sterrenberg Verhuur de hekken in speciale transportbakken op de gewenste locatie af. Desgewenst nemen wij u ook de montage en demontage uit handen.

Product- en leverspecificaties

Hoogte: 1,1 meter
Lengte: 2,5 meter

Gewicht: ca. 18 kilo

Transport: max. 1.500 meter per vrachtwagen bij 75 dranghekken per transportkooi.
Voor de kleinere evenementen zijn transportbakken met 40 dranghekken beschikbaar.

Ontdek ons assortiment

Alle aankleding voor uw feest

Alu-hallen

Bouwhekken

Dranghekken

Interieur

Exterieur

Pagodetenten

Partytenten

Vlaggenmasten

Contact opnemen

Als de tent eenmaal staat, mag u hem op z’n kop zetten!